کاربران عزیز ، در این بخش پاورپوینت آزمایش فهلینگ (تست احیا قند) در 14 اسلاید قابل ویرایش در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید.

جهت آشنایی شما عزیزان با محتوای پاورپوینت آزمایش فهلینگ (تست احیا قند)،متن چند تا اسلاید را قرار می دهیم .

محتوای اسلاید 2

قندهای احیا کننده گروه آلدهیدی دارند پس تست فهلینگ برای شناسایی قندهای احیاکننده می باشد.

اغلب قبل ازاندازه گیری کربوهیدرات تجزیه کیفی ان ها ضروری است از انجا که تفاوت درقند درساختار شیمایی ان ها با یک آزمایش ساده میتوان بدهند با یک گروه از قندها را شناسایی کرد.

محتوای اسلاید 5

محول های موردنیاز برای فهلینگ

.1 محلول فهلینگ A که شامل سولفات متبلور است.

.2 محلول فهلینگ Bکه شامل سود جامد NaOH که تامین کننده یون OH می باشد.

.3 تارتارات مضاعف سدیم پتاسیم است.

محتوای اسلاید 11

روش تست ازمایش فهلینگ

یک لوله آزمایشی برداشته سولفات متبلورو سود جامد NaOH و تارتارات مضاعف سدیم پتاسیم آب مقطر به آن اضافه میکنیم (رنگ آبی)سپس 5دقیقه اجازه میدهیم درحمام اب گرم بجوشد و با مشاهده درلوله آزمایشگاهی اگررسوب نداشت چندقطره محلول قندی اضافه می کنیم و 5 دقیقه اجازه می دهیم بجوشد و درصورت تشکیل رسوب قرمز آجری نمونه قنداحیا می باشد.

محتوای اسلاید 12

روش بندیک

ﺭﻭﺵ ﺎﺭ : ﻨﺪ ﻟﻮﻟﻪ ﺁﺯﻣﺎﺶ ﺑﺮﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺩﺭ ﻫﺮ ﺪﺍﻡ 5ﻣﻠ ﻟﺘﺮ ﻣﺤﻠﻮﻝ ﺑﻨﺪﺖ ﺑﺮﺰﺪ. ﺳﺲ ﺑﻪ ﻫﺮ ﻟﻮﻟﻪ ﻣﻠ ﻟﺘﺮ ﻣﺤﻠﻮﻝ ﻗﻨﺪ %2 ﻣﻮﺭﺩ ﺁﺯﻣﺎﺶ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻨﺪ. ﻟﻮﻟﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 5 ﺩﻗﻘﻪ ﺩﺭ ﺣﻤﺎﻡ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﺪ . ﺍﻦ ﺁﺯﻣﺎﺶ ﺭﺍ ﺑﺮﺍ ﻠﻮﺰ، ﻣﺎﻟﺘﻮﺯ،ﺳﻮﺮﻭﺯ ﻭ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﺪ. ﻭ ﻣﺸﺎﻫﺪﺍﺕ ﺧﻮﺩ ﺭﺍﺎﺩﺩﺍﺷﺖ ﻨﺪ.

 

آزمایش فهلینگ (تست احیا قند)

اساس ازمایش فهلینگ

قند غیر احیا کننده

احیا فروکتوز

آزمایش تالن

گزارش کار ازمایش انترون

تفسیر آزمایش بندیکت

آزمایش واکنش های رنگی قندها

قیمت محلول بندیکت

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها